o
PERSOONLIJKE & ZAKELIJKE PORTRETTEN (NL)
Je kunt persoonlijke en / of zakelijke portretten laten maken bij mij. Je bent van harte welkom in mijn daglichtstudio aan huis in Naarden. Ik neem de tijd zodat je je op je gemak voelt en zal je aanwijzingen geven zodat je jezelf ontspannen terug zal zien in de beelden. 
   -   Locatie: daglicht studio in Naarden
   -   
Duur: 1 uur (2 outfits)
   -   
Foto's in pakket: 4 professioneel bewerkte foto's
   -   
Optionele diensten:
            -   MUA / make-up artist, een naturel make-up look (+ €100,- excl. 21% BTW)
            -   Foto bij- of nabestellen (+ €15,- excl. 21% BTW)
Je kunt voorbeelden die je mooi vindt en wat je graag zou willen maken vooraf met mij delen. Dit is fijn ter voorbereiding en inspiratie, maar is ook praktisch om bij de hand te hebben tijdens het shooten! De voorbeelden kunnen helpend zijn wanneer het aankomt op outfits (wat voor kleding kun je meenemen?) en poseren (wat voor poses / uitdrukkingen wil je graag proberen?).
Vlak nadat de shoot heeft plaatsgevonden, deel ik concept versies van de foto's met jou. Je kunt daarop 4 foto's selecteren die je graag wil hebben. Jouw selectie zal ik vervolgens editen (lichte huid- en kleurbewerking) en met jou delen wanneer ze klaar zijn. Je kunt deze foto's gebruiken voor je LinkedIn, CV, website en social media.
Je kunt gratis parkeren in de straat. Station Naarden-Bussum ligt op 10 minuten loopafstand van de studio. Wanneer je een shoot boekt, ga je akkoord met de volgende algemene voorwaarden.
180,- excl. 21% BTW     //     €217,80 incl. 21% BTW