o
LARA x Rosalynn (NL)
Je kunt een studio shoot boeken met mij in mijn daglicht studio, in samenwerking met make-up artist & hair stylist Lara. Lara's werk kenmerkt zich door haar glowy make-up looks, bushy brows, messy hair en sleek hair styles. De studio is bij mij thuis in Naarden (NL).
   -   Locatie: daglicht studio in Naarden
   -   
Duur: 3 uur (+/- 3 outfits)
   -   
Foto's in pakket: 9 professioneel bewerkte foto's
   -   
Optionele diensten:
            -   Foto bij- of nabestellen (+ €15,- excl. 21% BTW)
Je kunt je ideeën en wensen vooraf met ons delen door een moodboard te maken op Pinterest of door posts op Instagram op te slaan. Het moodboard is fijn ter voorbereiding en inspiratie, maar is ook praktisch heel fijn om bij de hand te hebben tijdens het shooten! Het moodboard kan helpend zijn wanneer het aankomt op styling (wat voor kleding kun je meenemen?) en poseren (wat voor poses / uitdrukkingen wil je graag proberen?). Deze styling guide kan je op weg helpen.
Op de dag van de shoot nemen we samen de outfits die je mee hebt genomen door. Lara zorgt voor een natuurlijke make-up & hair look die je features goed naar voren brengen. Wanneer het bijvoorbeeld mooi is om je haar op te steken voor een bepaald outfit, is dit mogelijk tijdens de shoot. We zorgen ervoor dat je portfolio een verfrissende update krijgt.
Vlak nadat de shoot heeft plaatsgevonden, deel ik concept versies van de foto's met jou. Je kunt daarop 9 foto's selecteren die je graag wil hebben. Jouw selectie zal ik vervolgens editen (huid- en kleurbewerking) en met jou delen wanneer ze klaar zijn. Je kunt deze foto's gebruiken voor je model portfolio, website en social media.
Je kunt gratis parkeren in de straat. Station Naarden-Bussum ligt op 10 minuten loopafstand van de studio. Wanneer je een shoot boekt, ga je akkoord met de volgende algemene voorwaarden.
€495,- excl. 21% BTW     //     €598,95 incl. 21% BTW
Back to Top