"Voor ons sieradenmerk heb ik nu een aantal keren met Rosalynn samengewerkt en dat was steeds weer een feestje. Rosalynn is een super getalenteerde en creatieve fotograaf. Bovendien zorgt ze ervoor dat zowel de voorbereidingen als de shootdag vlekkeloos verlopen en dat iedereen op zijn gemak is. Maar natuurlijk het belangrijkste: we zijn ontzettend blij met de prachtige foto's die de shoots hebben opgeleverd. We kijken uit naar nog meer mooie samenwerkingen!"
- Marije (Excellent Jewelry) (2023)
"Rosalynn is een hele fijne fotograaf om mee te werken. Ze denkt graag mee met alle voorbereidingen voor de shoots voor Sam Friday. Daarnaast luistert ze echt naar wat wij graag willen zien. Niet alleen is Rosalynn een fijne fotograaf maar vooral een heel fijn eerlijk persoon."
- Noortje (Sam Friday) (2024)
"Via een model met wie wij in het verleden vaak hebben samengewerkt zijn wij terecht gekomen bij Rosalynn. Na het bewonderen van haar Instagram en website hebben we besloten contact met haar op te nemen om te kijken wat ze voor ons kan betekenen. Tijdens ons eerste telefoongesprek hadden we er gelijk al een onwijs goed gevoel bij. Naast het feit dat ze ook echt een onwijs leuk persoon is waren haar advies, visie en ideeën ook erg prettig om naar te luisteren. Onze eerst volgende shoot hebben we gelijk met haar gepland en alles liep vlekkeloos. Rosalynn had van tevoren al wat moodboards gemaakt waar onze stylist en MUAH mee aan de slag konden en wij zelf kregen hierdoor ook een betere kijk op haar ideeën. De shoot vond bij haar huis plaats waar ze een studio heeft gebouwd, we voelden ons gelijk op ons gemak. Erg aangenaam en warm, Rosalynn kon ook vooral met haar fijne karakter de modellen de juiste poses laten doen. Binnen enkele dagen hadden we alle shots al in de mail zitten waarbij we zelf de mooiste eruit mochten kiezen. Uiteraard had Rosalynn zelf ook al een selectie gemaakt wat erg fijn is. Een week later waren ze allemaal bewerkt en konden wij onze volgende sieraden drop in gaan plannen met de nieuwe foto's. Bij deze willen we dan ook graag gebruik maken om haar te bedanken voor haar hulp en kijken we uit naar de volgende shoot!"
- Rik (Menina Amsterdam) (2022)
"Beste shoot tot nu toe! Ik voelde me gelijk op mijn gemak en Rosalynn voelde gelijk als een vriendin. In het begin van de shoot kreeg ik de gelegenheid om er even in te komen en Rosalynn gaf prettige aanwijzingen op hoe ik kon poseren. Ik had doorgegeven wat voor een type foto’s ik wilde hebben en onze shoot heeft dit volledig gerealiseerd. Als laatst, de nabewerking van de foto’s is prachtig!"
- Isis (2022)
"What a pleasure! Ik vond het enorm fijn om met Rosalynn samen te werken. Ze is betrokken en denkt mee om bepaalde ideeën tot leven te brengen, van moodboard tot realisatie. Ze heeft een prachtige studio, lieve kat en een prettige energie waardoor het shooten ontzettend gezellig was. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk, als model doet het je goed om te zien dat de fotograaf net zo enthousiast is, dat geeft weer een extra boost. Ik ben natuurlijk ook erg blij met het resultaat, de foto's zijn prachtig geworden!"
Ashley (2022)​​​​​​​
"Super fijne shoot gehad met Rosalynn. Goede communicatie vooraf: wat ik ongeveer voor ogen had en wat voor styling ik mee zou nemen, ook allebei een sneltest gedaan de ochtend voor de shoot (gedurende hoge infectietijden corona). Het was erg fijn werken samen, we voelden elkaar goed aan en de foto’s zagen er heel goed uit. We hebben voldoende diverse beelden geschoten met verandering in stijling, achtergrond, props, eventueel kleine haarverandering. Foto’s kreeg ik snel doorgestuurd om te selecteren en ook weer snel nadat Rosalynn klaar was met eindbewerking. Ik had nog feedback op 1 van de geselecteerde foto’s en dat had ze dezelfde dag nog opgepakt en veranderd. Ik hoop dat we nog een keer samen kunnen werken for sure!"
Melissa (2022)​​​​​​​
"De studio is erg mooi en licht, met mooie simpele accessoires als die nodig zijn. Ik vond het chill werken met een spiegel tijdens de shoot, dit had ik nog niet eerder gehad! Verder gaf je veel aanwijzingen met betrekking tot details, wat ik fijn vond, dit maakt de foto's helemaal af. De sfeer was ook erg prettig, dus al met al een heel goede ervaring!"
- Bloem (2022)​​​​​​​
"Dit was mijn allereerste shoot, en ik voelde me zo erg op m'n gemak bij jou. Je denkt heel creatief mee en bent erg flexibel! Je hielp goed met de goede hoeken en je weet ook veel af van poseren. Ook heel fijn dat je foto’s tussendoor liet ziet zodat het model weet hoe zij / hij op camera staat."
- Marjonella (2022)​​​​​​​
"Ik heb nu al een paar keer met Rosalynn mogen shooten en elke keer weer is het een feestje. Naast het feit dat ze zeer professioneel is merk je gewoon dat ze ontzettend veel plezier heeft in wat ze doet en hierdoor word je als model ook op je gemak gesteld. Daarnaast weet ze precies wat ze moet doen en zorg ze er voor dat de hele set er top uit ziet. Ik kan niet wachten om weer te shooten met Roos."
- Lotte (2022)